Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?
Kapperud, Georg
;
Nygård, Karin Maria
;
Elstrøm, Petter
;
Vold, Line
;
Heier, Berit Tafjord
;
Lindstedt, Bjørn Arne
Research report
Åpne
Kapperud_2008_Bli.pdf (2.594Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/220537
Utgivelsesdato
2008
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra CRIStin FHI
[7531]
Rapporter og andre publikasjoner
[2620]
Originalversjon
rapport Nasjonalt folkehelseinstitutt. 51 p. Nasjonalt folkehelseinstitutt, 2008
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk