Show simple item record

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2017-12-13T13:32:15Z
dc.date.available2017-12-13T13:32:15Z
dc.date.created2017-12-11T10:14:49Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2471247
dc.language.isonob
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/risikovurderinger/allevurderinger/vurderingavtilsetningavvitaminerogmineralertil14drikkeroguliketypermelk.4.d44969415d027c43cf1e450.html
dc.titleVurdering av tilsetning av vitaminer og mineraler til 14 drikker og ulike typer melk. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber11
dc.source.issue11
dc.identifier.cristin1525478
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitcode7502,4,0,0
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.unitnameSmittevern, miljø og helse
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record