Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.contributor.authorBinderup, Mona-Lisa
dc.contributor.authorDahl, Knut Helkås
dc.contributor.authorHetland, Ragna Bogen
dc.contributor.authorHusøy, Trine
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorSanner, Tore
dc.contributor.authorThrane, Vibeke
dc.date.accessioned2018-08-06T10:46:00Z
dc.date.available2018-08-06T10:46:00Z
dc.date.created2017-12-30T21:01:33Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2507543
dc.language.isomis
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf13c0e/1501156089301/5a5f8bca2a.pdf
dc.titleUttalelse fra Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk i Vitenskapskomiteen for mattrygghet. 1. november 2007. Risikovurdering av koffein i kosttilskudd
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber12
dc.source.issue55
dc.identifier.cristin1533103
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitcode7502,1,0,0
cristin.unitcode7502,4,3,0
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.unitnameVitenskapskomiteen for mat og miljø
cristin.unitnameToksikologi og risiko
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel