Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorLiane, Veronica Horpestad
dc.contributor.authorBecher, Georg
dc.date.accessioned2014-09-17T11:54:34Z
dc.date.accessioned2014-09-18T11:58:53Z
dc.date.available2014-09-17T11:54:34Z
dc.date.available2014-09-18T11:58:53Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationrapport Nasjonalt folkehelseinstitutt. 14 p. Nasjonalt folkehelseinstitutt, 2009
dc.identifier.isbn978-82-8082-367-0
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/220535
dc.language.isoeng
dc.relation.urihttp://www.fhi.no/dokumenter/31af7a765d.pdf
dc.titleInterlaboratory on Dioxins in Food 2009. Tenth Round of an International Study
dc.typeResearch report
dc.date.updated2014-09-17T11:54:35Z
dc.identifier.cristin318336


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel