• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Plasma phospholipid pentadecanoic acid, EPA, and DHA, and the frequency of dairy and fish product intake in young children

Lund-Blix, Nicolai Andre; Rønningen, Kjersti Skjold; Bøås, Håkon; Tapia, German; Andersen, Lene Frost
Peer reviewed, Journal article
Thumbnail
Åpne
Lund-Blix_2016_Pla.pdf (403.7Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2431742
Utgivelsesdato
2016
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler [2880]
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [4978]
Originalversjon
10.3402/fnr.v60.31933
Tidsskrift
Food & Nutrition Research

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit