• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Risk assessment of furan exposure in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Husøy, Trine; Alexander, Jan; Amlund, Heidi; Arukwe, Augustine; Binderup, Mona-Lise; Brantsæter, Anne Lise; Dahl, Knut Helkås; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Fæste, Christiane Kruse; Granum, Berit; Grave, Kari; Hetland, Ragna Bogen; Knutsen, Helle Katrine; Paulsen, Jan Erik; Ruus, Anders; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Thomsen, Cathrine; Thrane, Vibeke; Skåre, Janneche Utne
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Hus%C3%B8y_2012_Ris.pdf (1.087Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2465929
Utgivelsesdato
2012
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [3350]
  • Rapporter og andre publikasjoner [1035]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit