Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2017-12-13T13:32:06Z
dc.date.available2017-12-13T13:32:06Z
dc.date.created2017-12-11T10:25:02Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2471245
dc.language.isonob
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.645b840415d03a2fe8f26c47/1500301580064/af3fa7f099.pdf
dc.titleVurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel som ny næringsmiddelingrediens. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber3
dc.source.issue13
dc.identifier.cristin1525492
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitcode7502,4,0,0
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.unitnameSmittevern, miljø og helse
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel