• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • View Item
  •   Home
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Vurdering av salt tilsatt jod og fluor. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik
Research report
Published version
Thumbnail
View/Open
Haugen_2006_Vur.pdf (187.7Kb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/2471312
Date
2006
Metadata
Show full item record
Collections
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [9148]
  • Rapporter og andre publikasjoner [2706]
Publisher
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Series
VKM Report

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit