Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrølich, Wenche
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2017-12-13T14:00:57Z
dc.date.available2017-12-13T14:00:57Z
dc.date.created2017-12-05T11:34:53Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2471323
dc.language.isonob
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf1edd5/1500396997190/cb618f12bb.pdf
dc.titleSvar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber4
dc.source.issue51
dc.identifier.cristin1522922
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitcode7502,4,0,0
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.unitnameSmittevern, miljø og helse
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel