• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • View Item
  •   Home
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik
Research report
Published version
Thumbnail
View/Open
L%C3%B8vik_2005_Til.pdf (270.0Kb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/2471444
Date
2005
Metadata
Show full item record
Collections
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [4923]
  • Rapporter og andre publikasjoner [1666]
Publisher
Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
Series
VKM Report

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit