Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNes, Ingolf
dc.contributor.authorBerdal, Knut G
dc.contributor.authorFoss, Grethe Synnøve
dc.contributor.authorLinnestad, Casper
dc.contributor.authorLøvik, Martinus
dc.contributor.authorNerland, Audun Helge
dc.contributor.authorKlemsdal, Sonja
dc.contributor.authorThrane, Vibeke
dc.date.accessioned2018-03-01T14:12:02Z
dc.date.available2018-03-01T14:12:02Z
dc.date.created2018-01-31T12:51:21Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2488077
dc.language.isonob
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.13735ab315cffecbb5137140/1500292239516/f51fdb883a.pdf
dc.titleFORSKNING PÅ HELSEEFFEKTER AV GENMODIFISERTE ORGANISMER. Vurdering av Faggruppen for Genmodifiserte organismer for Vitenskapskomiteen for Matsikkerhet (VKM)
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber13
dc.source.issue1
dc.identifier.cristin1558426
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel