Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSkåre, Janneche Utne
dc.contributor.authorAune, Tore
dc.contributor.authorEriksen, Gunnar Sundstøl
dc.contributor.authorGrave, Kari
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorKnutsen, Helle Katrine
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorSamuelsen, Ole Bent
dc.contributor.authorBinderup, Mona-Lisa
dc.contributor.authorDahl, Knut Helkås
dc.contributor.authorHusøy, Trine
dc.contributor.authorNaterstad, Kristine
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.contributor.authorSanner, Tore
dc.contributor.authorSteffensen, Inger-Lise
dc.contributor.authorAlexander, Jan
dc.date.accessioned2018-08-06T10:45:08Z
dc.date.available2018-08-06T10:45:08Z
dc.date.created2017-12-31T12:23:07Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2507538
dc.language.isomis
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.d44969415d027c43cf13d2b/1501076859247/dccfd1091c.pdf
dc.titleUttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber72
dc.source.issue36
dc.identifier.cristin1533145
cristin.unitcode7502,4,4,0
cristin.unitcode7502,4,0,0
cristin.unitcode7502,1,0,0
cristin.unitcode7502,4,3,0
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitnameMiljøgifter og kosthold
cristin.unitnameSmittevern, miljø og helse
cristin.unitnameVitenskapskomiteen for mat og miljø
cristin.unitnameToksikologi og risiko
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel