Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorHåstein, Tore
dc.contributor.authorAmlund, Heidi
dc.contributor.authorAursand, Marit
dc.contributor.authorBernhoft, Aksel
dc.contributor.authorHemre, Gro Ingunn
dc.contributor.authorJenssen, Bjørn Munro
dc.contributor.authorMøretrø, Trond
dc.contributor.authorNesse, Live Lingaas
dc.contributor.authorSvihus, Birger
dc.contributor.authorTorrissen, Ole
dc.date.accessioned2018-08-07T10:48:01Z
dc.date.available2018-08-07T10:48:01Z
dc.date.created2017-12-30T20:37:17Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2507746
dc.language.isonob
dc.publisherNorwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.645b840415d03a2fe8f1226a/1501163053615/Vurdering%20av%20smitterisiko%20ved%20f%C3%B4ring%20av%20oppdrettsfisk%20med%20ubehandlet%20villfanget%20fisk.pdf
dc.titleVurdering av smitterisiko ved fôring av oppdrettsfisk med ubehandlet villfanget fisk. Uttalelse fra Faggruppe for dyrehelse og dyrevelferd (dyrevern) i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber21
dc.source.issue67
dc.identifier.cristin1533097
cristin.unitcode7502,1,0,0
cristin.unitnameVitenskapskomiteen for mat og miljø
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel