• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Nutritional safety and suitability of a specific protein hydrolysate derived from whey protein concentrate and used in an infant and follow‐on formula manufactured from hydrolysed protein by Danone Trading ELN B.V.

Castenmiller, Jacqueline; de Henauw, Stefaan; Hirsch-Ernst, Karen-Ildico; Kearney, John; Knutsen, Helle Katrine; Maciuk, Alexandre; Mangelsdorf, Inge; McArdle, Harry J.; Naska, Androniki; Pelaez, Carmen; Pentieva, Kristina; Siani, Alfonso; Thies, Frank; Tsabouri, Sophia; Vinceti, Marco; Bresson, Jean-Louis; Castle, Laurence; Fewtrell, Mary; Przyrembel, Hildegard; Dumas, Céline; Titz, Ariane; Turck, Dominique
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
Castenmiller_2020_Nut.pdf (1.276Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2734845
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler [3740]
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [5942]
Originalversjon
10.2903/j.efsa.2020.6304
Tidsskrift
EFSA Journal

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit