Hvordan påvirker redusert skjenketid omsetningen i utelivsbransjen? Nettrapport
dc.contributor.author | Melberg, Hans Olav | |
dc.contributor.author | Schøyen, Øivind | |
dc.date.accessioned | 2015-01-30T14:10:00Z | |
dc.date.accessioned | 2015-02-11T19:33:12Z | |
dc.date.available | 2015-01-30T14:10:00Z | |
dc.date.available | 2015-02-11T19:33:12Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.citation | 32 p. Statens institutt for rusmiddelforskning, 2012 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-7171-378-2 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/276002 | |
dc.description | - | |
dc.language.iso | nob | |
dc.relation.uri | http://www.sirus.no/filestore/Import_vedlegg/Vedlegg_publikasjon/Skjenketidogomsetning2.pdf | |
dc.title | Hvordan påvirker redusert skjenketid omsetningen i utelivsbransjen? Nettrapport | |
dc.type | Research report | |
dc.date.updated | 2015-01-30T14:10:00Z | |
dc.identifier.cristin | 1067213 |