Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorNamork, Ellen
dc.contributor.authorGroeneng, Else-Carin
dc.contributor.authorStensby, Berit Arvesen
dc.contributor.authorLøvik, Martinus
dc.contributor.authorDirven, Hubert
dc.date.accessioned2022-04-20T07:17:51Z
dc.date.available2022-04-20T07:17:51Z
dc.date.created2022-04-13T12:05:26Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-82-8082-747-0
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2991460
dc.language.isomis
dc.publisherFolkehelseinstituttet, Område for smittevern, miljø og helseThe (Norwegian Institute of Public Health)
dc.relation.urihttps://www.fhi.no/globalassets/dokumenterfiler/rapporter/2016/matallergiregisteret-2000-2015.pdf
dc.titleNasjonalt register for alvorlige allergiske reaksjoner mot mat 2000–2015 / The National Register of Severe Allergic Reactions to Food 2000–2015
dc.title.alternativeNasjonalt register for alvorlige allergiske reaksjoner mot mat 2000–2015 / The National Register of Severe Allergic Reactions to Food 2000–2015
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber36
dc.identifier.cristin2017167
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel