Show simple item record

dc.contributor.authorHaugen, Margaretha
dc.contributor.authorAndersen, Lene Frost
dc.contributor.authorFrøyland, Livar
dc.contributor.authorHalvorsen, Ragnhild
dc.contributor.authorJulshamn, Kåre
dc.contributor.authorMeltzer, Helle Margrete
dc.contributor.authorNarvhus, Judith
dc.contributor.authorPaulsen, Jan Erik
dc.date.accessioned2017-12-13T13:31:49Z
dc.date.available2017-12-13T13:31:49Z
dc.date.created2017-12-11T10:35:07Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2471243
dc.language.isonob
dc.publisherVitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)
dc.relation.ispartofVKM Report
dc.relation.ispartofseriesVKM Report
dc.relation.urihttps://vkm.no/download/18.645b840415d03a2fe8f26cb5/1500302036827/a1bb1aeb37.pdf
dc.titleVurdering av tilsetning av bor til kosttilskudd og næringsmidler til bruk ved spesielle ernæringsmessige behov. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber5
dc.source.issue14
dc.identifier.cristin1525504
cristin.unitcode7502,4,0,0
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitnameSmittevern, miljø og helse
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record