Toggle navigation
norsk
English
English
norsk
English
Login
Toggle navigation
View Item
Home
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
View Item
Home
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?
Kapperud, Georg
;
Nygård, Karin Maria
;
Elstrøm, Petter
;
Vold, Line
;
Heier, Berit Tafjord
;
Lindstedt, Bjørn Arne
Research report
View/
Open
Kapperud_2008_Bli.pdf (2.594Mb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/220537
Date
2008
Metadata
Show full item record
Collections
Publikasjoner fra CRIStin FHI
[7767]
Rapporter og andre publikasjoner
[2646]
Original version
rapport Nasjonalt folkehelseinstitutt. 51 p. Nasjonalt folkehelseinstitutt, 2008
Search Archive
This Collection
Browse
Archive
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Document Types
Journals
My Account
Login
Statistics
View Usage Statistics