Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKapperud, Georg
dc.contributor.authorNygård, Karin Maria
dc.contributor.authorElstrøm, Petter
dc.contributor.authorVold, Line
dc.contributor.authorHeier, Berit Tafjord
dc.contributor.authorLindstedt, Bjørn Arne
dc.date.accessioned2014-09-17T11:53:16Z
dc.date.accessioned2014-09-18T11:59:04Z
dc.date.available2014-09-17T11:53:16Z
dc.date.available2014-09-18T11:59:04Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationrapport Nasjonalt folkehelseinstitutt. 51 p. Nasjonalt folkehelseinstitutt, 2008
dc.identifier.isbn978-82-8082-234-5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/220537
dc.language.isonob
dc.relation.urihttp://www.fhi.no/dav/a003af01ee.pdf
dc.titleBlir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?
dc.typeResearch report
dc.date.updated2014-09-17T11:53:17Z
dc.identifier.cristin320132


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel