Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite?
dc.contributor.author | Kapperud, Georg | |
dc.contributor.author | Nygård, Karin Maria | |
dc.contributor.author | Elstrøm, Petter | |
dc.contributor.author | Vold, Line | |
dc.contributor.author | Heier, Berit Tafjord | |
dc.contributor.author | Lindstedt, Bjørn Arne | |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T11:53:16Z | |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T11:59:04Z | |
dc.date.available | 2014-09-17T11:53:16Z | |
dc.date.available | 2014-09-18T11:59:04Z | |
dc.date.issued | 2008 | |
dc.identifier.citation | rapport Nasjonalt folkehelseinstitutt. 51 p. Nasjonalt folkehelseinstitutt, 2008 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8082-234-5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/220537 | |
dc.language.iso | nob | |
dc.relation.uri | http://www.fhi.no/dav/a003af01ee.pdf | |
dc.title | Blir vi syke av norsk kjøtt? Hvilken betydning har norskprodusert kjøtt og kjøttprodukter som smittekilde: Hva vet vi, og hva har vi behov for å vite? | |
dc.type | Research report | |
dc.date.updated | 2014-09-17T11:53:17Z | |
dc.identifier.cristin | 320132 |