Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Risk assessment of radioactivity in Food. Opinion of the Scientific Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety, VKM report 2017:25
VKM,
;
Alexander, Jan
;
Brantsæter, Anne Lise
;
Brunborg, Gunnar
;
Fæste, Christiane Kruse
;
Jaworska, Alicja
;
Komperød, Mari
;
Lillegaard, Inger Therese L.
;
Rosseland, Carola
;
Skuterud, Lavrans
;
Andersen, Lene Frost
;
Elvevoll, Edel Oddny
;
Hjeltnes, Brit
;
Hofshagen, Merete
;
Krogdahl, Åshild
;
Källqvist, Torsten
;
Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl
;
Rafoss, Trond
;
Skaar, Ida
;
Skåre, Janneche Utne
;
Steffensen, Inger-Lise
;
Vandvik, Vigdis
;
Wasteson, Yngvild
;
Hemre, Gro Ingunn
Research report
Published version
Åpne
VKM+Report+2017_25.pdf (3.253Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2471783
Utgivelsesdato
2017
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra CRIStin FHI
[7550]
Rapporter og andre publikasjoner
[2632]
Utgiver
Report from the Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk