• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • View Item
  •   Home
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Kan tiltak i skolen og lokalsamfunn påvirke barn og unge til å spise mer frukt og grønt?

Reinar, Liv Merete; Nylund, H; Nordheim, Lena Victoria; Aarum, AKO; Jamtvedt, Gro
Research report
Published version
Thumbnail
View/Open
NOKCrapport12_2004.pdf (353.4Kb)
K_Rapport_2004_12_skolefrukt.pdf (353.4Kb)
URI
http://hdl.handle.net/11250/2480856
Date
2004
Metadata
Show full item record
Collections
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [3323]
  • Rapporter og andre publikasjoner fra Kunnskapssenteret [694]
Abstract
Det er et mål å øke inntaket av frukt og grønnsaker i den norske befolkningen. En målgruppe er barn og unge. Dette er en nasjonal satsing, og flere tiltak retter seg mot skolen. En betydelig økning av frukt og grønnsaker i kostholdet kan redusere risikoen for kreftsykdommer og hjerte- og kar sykdommer i befolkningen. Denne rapporten er skrevet på grunnlag av en metode som går ut på å finne, kritisk vurdere og sammenstille kunnskap fra systematiske oversikter.
Publisher
Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten
Series
Rapport fra Kunnskapssenteret

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit
 

 

Browse

ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

My Account

Login

Statistics

View Usage Statistics

Contact Us | Send Feedback

Privacy policy
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Service from  Unit