Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorReinar, Liv Merete
dc.contributor.authorNylund, H
dc.contributor.authorNordheim, Lena Victoria
dc.contributor.authorAarum, AKO
dc.contributor.authorJamtvedt, Gro
dc.date.accessioned2018-01-31T09:10:25Z
dc.date.available2018-01-31T09:10:25Z
dc.date.created2009-12-08T13:43:50Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.isbn82-8121-012-5
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2480856
dc.description.abstractDet er et mål å øke inntaket av frukt og grønnsaker i den norske befolkningen. En målgruppe er barn og unge. Dette er en nasjonal satsing, og flere tiltak retter seg mot skolen. En betydelig økning av frukt og grønnsaker i kostholdet kan redusere risikoen for kreftsykdommer og hjerte- og kar sykdommer i befolkningen. Denne rapporten er skrevet på grunnlag av en metode som går ut på å finne, kritisk vurdere og sammenstille kunnskap fra systematiske oversikter.
dc.language.isomis
dc.publisherNasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten
dc.relation.ispartofRapport fra Kunnskapssenteret
dc.relation.ispartofseriesRapport fra Kunnskapssenteret
dc.titleKan tiltak i skolen og lokalsamfunn påvirke barn og unge til å spise mer frukt og grønt?
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.subject.nsiVDP::Samfunnsmedisin, sosialmedisin: 801
dc.subject.nsiVDP::Community medicine, social medicine: 801
dc.source.pagenumber28
dc.source.issue12
dc.identifier.cristin318988
cristin.unitcode7502,7,2,6
cristin.unitcode7502,0,0,0
cristin.unitnamePrimærhelsetjenesten og fagprosedyrer
cristin.unitnameFolkehelseinstituttet
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail
Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel