dc.contributor.author | Reinar, Liv Merete | |
dc.contributor.author | Nylund, H | |
dc.contributor.author | Nordheim, Lena Victoria | |
dc.contributor.author | Aarum, AKO | |
dc.contributor.author | Jamtvedt, Gro | |
dc.date.accessioned | 2018-01-31T09:10:25Z | |
dc.date.available | 2018-01-31T09:10:25Z | |
dc.date.created | 2009-12-08T13:43:50Z | |
dc.date.issued | 2004 | |
dc.identifier.isbn | 82-8121-012-5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2480856 | |
dc.description.abstract | Det er et mål å øke inntaket av frukt og grønnsaker i den norske befolkningen. En målgruppe er barn og unge. Dette er en nasjonal satsing, og flere tiltak retter seg mot skolen. En betydelig økning av frukt og grønnsaker i kostholdet kan redusere risikoen for kreftsykdommer og hjerte- og kar sykdommer i befolkningen. Denne rapporten er skrevet på grunnlag av en metode som går ut på å finne, kritisk vurdere og sammenstille kunnskap fra systematiske oversikter. | |
dc.language.iso | mis | |
dc.publisher | Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten | |
dc.relation.ispartof | Rapport fra Kunnskapssenteret | |
dc.relation.ispartofseries | Rapport fra Kunnskapssenteret | |
dc.title | Kan tiltak i skolen og lokalsamfunn påvirke barn og unge til å spise mer frukt og grønt? | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.subject.nsi | VDP::Samfunnsmedisin, sosialmedisin: 801 | |
dc.subject.nsi | VDP::Community medicine, social medicine: 801 | |
dc.source.pagenumber | 28 | |
dc.source.issue | 12 | |
dc.identifier.cristin | 318988 | |
cristin.unitcode | 7502,7,2,6 | |
cristin.unitcode | 7502,0,0,0 | |
cristin.unitname | Primærhelsetjenesten og fagprosedyrer | |
cristin.unitname | Folkehelseinstituttet | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original | |