• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Assessment of dietary intake of manganese in relation to tolerable upper intake level. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Haugen, Margaretha; Frøyland, Livar; Henjum, Sigrun; Løvik, Martinus; Stea, Tonje Holte; Strand, Tor A; Parr, Christine Louise; Holvik, Kristin
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Haugen_2018_Ass.pdf (971.8Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2506811
Utgivelsesdato
2018
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [3410]
  • Rapporter og andre publikasjoner [1047]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food and Environment (VKM)
Serie
VKM report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit