• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from Bacillus licheniformis (strain DP-Dzb44)

Silano, Vittorio; Barat Baviera, José Manuel; Bolognesi, Claudia; Brüschweiler, Beat Johannes; Cocconcelli, Pier Sandro; Crebelli, Riccardo; Gott, David Michael; Grob, Konrad; Lampi, Evgenia; Mortensen, Alicja; Rivière, Gilles; Steffensen, Inger-Lise; Tlustos, Christina; Van Loveren, Henk; Vernis, Laurence; Zorn, Holger; Glandorf, Boet; Penninks, André; Želježić, Davor; Gomes, Ana; Engel, Karl-Heinz; Chesson, Andrew
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
EFSA_2019_Saf2.pdf (1.214Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2627495
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [4923]
  • Rapporter og andre publikasjoner [1666]
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit