Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Scientific Opinion on dietary reference values for chloride
Turck, Dominique
;
Castenmiller, Jacqueline
;
de Henauw, Stefaan
;
Hirsch-Ernst, Karen-Ildico
;
Kearney, John
;
Knutsen, Helle Katrine
;
Maciuk, Alexandre
;
Mangelsdorf, Inge
;
McArdle, Harry J.
;
Peláez, Carmen
;
Pentieva, Kristina
;
Siani, Alfonso
;
Thies, Frank
;
Tsabouri, Sophia
;
Vinceti, Marco
;
Aggett, Peter
;
Fairweather-Tait, Susan
;
Martin, Ambroise
;
Przyrembel, Hildegard
;
de Sesmaisons-Lecarré, Agnès
;
Naska, Androniki
Research report
Published version
Åpne
Turck_2019_DieChlo.pdf (2.398Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2633483
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra CRIStin FHI
[7627]
Rapporter og andre publikasjoner
[2646]
Utgiver
European Food Safety Authority
Serie
EFSA Journal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk