Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorMeyer, Haakon E
dc.contributor.authorHolvik, Kristin
dc.date.accessioned2020-12-03T15:39:37Z
dc.date.available2020-12-03T15:39:37Z
dc.date.created2020-11-23T09:25:45Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.isbn978-82-8082-820-0
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2711786
dc.language.isonob
dc.publisherFolkehelseinstituttet
dc.relation.urihttps://www.fhi.no/contentassets/96a3ef7f96a44b82a7950b3867c4d437/kunnskapsgrunnlag-til-ny-handlingsplan-for-bedre-kosthold.pdf
dc.titleKunnskapsgrunnlag til ny handlingsplan for bedre kosthold. En oppsummering av hva som er dokumentert som mest effektive tiltak for å fremme et sunt kosthold (punkt 4 i oppdraget fra HOD)
dc.typeResearch report
dc.description.versionpublishedVersion
dc.source.pagenumber24
dc.identifier.cristin1850878
cristin.ispublishedtrue
cristin.fulltextoriginal


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel