Kunnskapsgrunnlag til ny handlingsplan for bedre kosthold. En oppsummering av hva som er dokumentert som mest effektive tiltak for å fremme et sunt kosthold (punkt 4 i oppdraget fra HOD)
dc.contributor.author | Meyer, Haakon E | |
dc.contributor.author | Holvik, Kristin | |
dc.date.accessioned | 2020-12-03T15:39:37Z | |
dc.date.available | 2020-12-03T15:39:37Z | |
dc.date.created | 2020-11-23T09:25:45Z | |
dc.date.issued | 2017 | |
dc.identifier.isbn | 978-82-8082-820-0 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2711786 | |
dc.language.iso | nob | |
dc.publisher | Folkehelseinstituttet | |
dc.relation.uri | https://www.fhi.no/contentassets/96a3ef7f96a44b82a7950b3867c4d437/kunnskapsgrunnlag-til-ny-handlingsplan-for-bedre-kosthold.pdf | |
dc.title | Kunnskapsgrunnlag til ny handlingsplan for bedre kosthold. En oppsummering av hva som er dokumentert som mest effektive tiltak for å fremme et sunt kosthold (punkt 4 i oppdraget fra HOD) | |
dc.type | Research report | |
dc.description.version | publishedVersion | |
dc.source.pagenumber | 24 | |
dc.identifier.cristin | 1850878 | |
cristin.ispublished | true | |
cristin.fulltext | original |