• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Safety of calcidiol monohydrate produced by chemical synthesis as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283

Turck, Dominique; Castenmiller, Jacqueline; De Henauw, Stefaan; Hirsch-Ernst, Karen Ildico; Kearney, John; Maciuk, Alexandre; Mangelsdorf, Inge; McArdle, Harry J.; Naska, Androniki; Peláez, Carmen; Pentieva, Kristina; Siani, Alfonso; Thies, Frank; Tsabouri, Sophia; Vinceti, Marco; Cubadda, Francesco; Frenzel, Thomas; Heinonen, Marina; Marchelli, Rosangela; Neuhäuser-Berthold, Monika; Poulsen, Morten; Maradona, Miguel Prieto; Schlatter, Josef Rudolf; van Loveren, Henk; Dumas, Céline; Roldan-Torres, Ruth; Steinkellner, Hans; Knutsen, Helle Katrine
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
Turck_2021_Saf.pdf (3.008Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3009377
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Artikler [6810]
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [9384]
Originalversjon
EFSA Journal. 2021, 1-30.   10.2903/j.efsa.2021.6660
Tidsskrift
EFSA Journal

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit