Blar i Norwegian Institute of Public Health Open Repository på forfatter "Paulsen, Jan Erik"
-
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods (II)
Rimstad, Espen; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Høiby, Ernst Arne; Kapperud, Georg; Lunestad, Bjørn Tore; Lassen, Jørgen Fredrik; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith Ann; Nygård, Karin; Nesbakken, Truls; Olsvik, Ørjan; Paulsen, Jan Erik; Robertson, Lucy Jane; Tranulis, Michael A.; Tryland, Morten; Vainio, Kirsti; Haugen, Margaretha (VKM Report, Research report, 2007) -
Risk assessment on use of Lactobacillus rhamnosus (LGG) as an ingredient in infant formula and baby foods. The Norwegian Scientific Committee for Food Safety Panel on Nutrition, Dietetic products, Novel food and Allergy
Halvorsen, Ragnhild; Narvhus, Judith; Eggesbø, Merete Åse; Olafsdottir, Edda Jonina; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Paulsen, Jan Erik; Løvik, Martinus (VKM Report, Research report, 2005) -
Risk assessments of aspartame, acesulfame K, sucralose and benzoic acid from soft drinks, “saft”, nectar and flavoured water. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Steffensen, Inger-Lise; Alexander, Jan; Binderup, Mona-Lise; Bruzell, Ellen Merete; Dahl, Knut Helkås; Granum, Berit; Herlofson, Bente Brokstad; Hetland, Ragna Bogen; Husøy, Trine; Paulsen, Jan Erik; Rohloff, Jens; Thrane, Vibeke; Wicklund, Trude (VKM Report, Research report, 2014) -
Risk assessments of cyclamate, saccharin, neohesperidine DC, steviol glycosides and neotame from soft drinks, “saft” and nectar. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Steffensen, Inger-Lise; Alexander, Jan; Binderup, Mona-Lise; Dahl, Knut Helkås; Granum, Berit; Hetland, Ragna Bogen; Husøy, Trine; Paulsen, Jan Erik; Thrane, Vibeke (VKM Report, Research report, 2014) -
Sensitisation caused by exposure to cosmetic products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Paulsen, Jan Erik; Halvorsen, Ragnhild; Granum, Berit; Løvik, Martinus; Olsen, Anne Olaug; Binderup, Mona-Lise; Dahl, Knut Helkås; Hetland, Ragna Bogen; Husøy, Trine; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Thrane, Vibeke (VKM Report, Research report, 2009) -
Sensitisation caused by exposure to cosmetic products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Paulsen, Jan Erik; Halvorsen, Ragnhild; Granum, Berit; Løvik, Martinus; Olsen, Anne Olaug (VKM Report, Research report, 2009) -
Svar på oppdrag fra Mattilsynet om merking av sukker/tilsatt sukker i EU. Uttalelse fra fagruppe for Ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frølich, Wenche; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2008) -
The Agaricus blazei-Based Mushroom Extract, Andosan™, Protects against Intestinal Tumorigenesis in the A/J Min/+ Mouse
Hetland, Geir; Eide, Dag Markus; Tangen, Jon-Magnus; Haugen, Mads Haugland; Mirlashari, Mohammad Reza; Paulsen, Jan Erik (Peer reviewed; Journal article, 2016) -
The Agaricus blazei-Based Mushroom Extract, Andosan™, Protects against Intestinal Tumorigenesis in the A/J Min/+ Mouse
Hetland, Geir; Eide, Dag Markus; Tangen, Jon-Magnus; Haugen, Mads Haugland; Mirlashari, Mohammad Reza; Paulsen, Jan Erik (Peer reviewed; Journal article, 2016) -
Tilsetning av plantesteroler til margarin, melkedrikk og yoghurt – produkter fra Unilever Bestfoods AS som tidligere er vurdert av Scientific Committee on Food i EU. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005) -
Uttalelse fra Faggruppen for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester i matkjeden og Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk. 22.5.2007. Vurdering av helserisiko ved konsum av grillet mat
Skåre, Janneche Utne; Aune, Tore; Eriksen, Gunnar Sundstøl; Grave, Kari; Julshamn, Kåre; Knutsen, Helle Katrine; Meltzer, Helle Margrete; Samuelsen, Ole Bent; Binderup, Mona-Lisa; Dahl, Knut Helkås; Husøy, Trine; Naterstad, Kristine; Paulsen, Jan Erik; Sanner, Tore; Steffensen, Inger-Lise; Alexander, Jan (VKM Report, Research report, 2007) -
Uttalelse fra Faggruppen for tilsetningsstoffer, aroma, matemballasje og kosmetikk i Vitenskapskomiteen for mattrygghet. 1. november 2007. Risikovurdering av koffein i kosttilskudd
Alexander, Jan; Binderup, Mona-Lisa; Dahl, Knut Helkås; Hetland, Ragna Bogen; Husøy, Trine; Paulsen, Jan Erik; Steffensen, Inger-Lise; Sanner, Tore; Thrane, Vibeke (VKM Report, Research report, 2007) -
Vurdering av delvis hydrolysert guarkjernemel som ny næringsmiddelingrediens. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av Draft Revised Discussion Paper on the Application of Risk Analysis to the work of the Codex Committee on Nutrition and Foods for Special Dietary Uses
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Julshamn, Kåre; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av Initial Report D-Tagatose
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2007) -
Vurdering av nytt bruksområde for E425, konjacglucomannan. Uttalelse fra Fagruppen for ernærling, dietiske produkter, ny mat og allergi
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av salt tilsatt jod og fluor. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av tidligere risikovurdering av jern. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005) -
Vurdering av tilsetning av bor til kosttilskudd og næringsmidler til bruk ved spesielle ernæringsmessige behov. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Haugen, Margaretha; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2006) -
Vurdering av tilsetning av fytosterol i lettmargarin. Uttalelse fra Faggruppe for ernæring, dietetiske produkter, ny mat og allergi i Vitenskapskomiteen for mattrygghet
Løvik, Martinus; Andersen, Lene Frost; Frøyland, Livar; Halvorsen, Ragnhild; Haugen, Margaretha; Julshamn, Kåre; Meltzer, Helle Margrete; Narvhus, Judith; Paulsen, Jan Erik (VKM Report, Research report, 2005)