• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Folkehelseinstituttet
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Research needs and data gaps of importance for food safety and protection of biodiversity. From VKM’s scientific opinions in the period 2005 - 2015. Report from the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Andersen, Lene Frost; Andreassen, Åshild Kristine; Elvevoll, Edel Oddny; Hemre, Gro Ingunn; Hjeltnes, Brit; Hofshagen, Merete; Iversen, Per Ole; Krogdahl, Åshild; Källqvist, Torsten; Rafoss, Trond; Skaar, Ida; Skåre, Janneche Utne; Sorteberg, Hilde-Gunn Opsahl; Steffensen, Inger-Lise; Vandvik, Vigdis; Wasteson, Yngvild; Alexander, Jan
Research report
Published version
Thumbnail
Åpne
Andersen_2016_Res.pdf (2.528Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2471723
Utgivelsesdato
2016
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Publikasjoner fra CRIStin FHI [4923]
  • Rapporter og andre publikasjoner [1666]
Utgiver
Norwegian Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit