Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Comparison of organic and conventional food and food Production. Part IV: Human health – hygiene and pathogens
Lassen, Jørgen Fredrik
;
Kapperud, Georg
;
Lunestad, Bjørn Tore
;
Robertson, Lucy Jane
;
Tranulis, Michael A.
;
Yazdankhah, Siamak Pour
;
Andreassen, Åshild Kristine
;
Arukwe, Augustine
;
Bøe, Knut Egil
;
Eckner, Karl Friedrich
;
Haugen, Margaretha
;
Hemre, Gro Ingunn
;
Krogdahl, Åshild
;
Källqvist, Torsten
;
Nesbakken, Truls
;
Nygård, Karin Maria
;
Næss, Bjørn
;
Skåre, Janneche Utne
;
Steffensen, Inger-Lise
;
Sundheim, Leif
;
Torrissen, Ole
;
Tryland, Morten
;
Alexander, Jan
Research report
Published version
Åpne
Lassen_Com_2014.pdf (676.7Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2507560
Utgivelsesdato
2014
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra CRIStin FHI
[7531]
Rapporter og andre publikasjoner
[2620]
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk