Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
Hjem
Folkehelseinstituttet
Publikasjoner fra CRIStin FHI
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme L-ascorbate oxidase from Cucurbita pepo L. and Cucurbita moschata Duschesne
Silano, Vittorio
;
Barat Baviera, José Manuel
;
Bolognesi, Claudia
;
Brüschweiler, Beat Johannes
;
Cocconcelli, Pier Sandro
;
Crebelli, Riccardo
;
Gott, David Michael
;
Grob, Konrad
;
Lampi, Evgenia
;
Mortensen, Alicja
;
Rivière, Gilles
;
Steffensen, Inger-Lise
;
Tlustos, Christina
;
Van Loveren, Henk
;
Vernis, Laurence
;
Zorn, Holger
;
Glandorf, Boet
;
Herman, Lieve
;
Penninks, André
;
Arcella, Davide
;
Liu, Yi
;
Maia, Joaquim
;
Chesson, Andrew
Research report
Published version
Åpne
EFSA_2019_Saf4.pdf (1.763Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2627489
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Publikasjoner fra CRIStin FHI
[7549]
Rapporter og andre publikasjoner
[2631]
Utgiver
European Food Safety Authority (EFSA)
Serie
EFSA Journal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk